Logo Learn2Bike med lenke til forsiden

Våre instruktører


Placeholder image

Eivind

Eivind er aktiv terrengsyklist. Han har flere års erfaring som trener for aktive syklister.

Som trener er trener engasjert og inspirerende, med gode formidlingsevner og er en insprirasjon for alle som deltar på hans kurs.

Eivind holder sykkelkurs i terreng og landevei i Asker.

Eivind er også instruktør for Learn2Ski og har blant annet fått disse tilbakemeldingene derfra:
"Det var knall-dag på kurset! Eivind var helt topp!! Vi var jo «noviser» noen av oss, men jammen fikk han det til!! Det var bare så kjekt!! Gleder meg til i morgen!" Oddrun, deltager på skikurs med Eivind.
"Veldig bra kurs og trivelig. Toppscore 5 på alt i tabellen. Takk for to fine dager med skilek! Lærte veldig mye av Eivind. Han hadde en god plan individuelt og for gruppen. Vi ble fort en veldig trivelig gruppe. Lærte mye av instruksjonen og praksisen til de andre. Kommer gjerne på flere kurs." Jarle, deltager på skikurs med Eivind."

 

Placeholder image

Fredrik

Fredrik er aktiv syklist fra Bærum med resultater i norgestoppen og sykler for elitegruppen i Bærum OCK. Han er regjerende Norgesmester både terrengsykling og sykkelkross, og nettopp teknikk er en av hans sterkeste sider. Tidligere var Fredrik aktiv landeveisyklist.

Av trenerutdannelse har Fredrik trenerutdanning fra Norges Toppidrettsgymnas.

Fredrik holder sykkelkurs i terreng og landevei i Oslo.

 "Takk for flott kurs! Dette overgikk mine forventninger. Jeg lærte mye jeg ikke visste fra før som var veldig nyttig. Dette kurset burde jeg ha tatt for lenge siden." Siri, deltager.

 

Placeholder image

Anette

Anette er mest kjent for sine langrennsmeritter, spesielt som VM-dronningen av Seefeld i 1985. Det mange ikke er like klar over er at Anette har også vært i verdenstoppen i terrengsykling. I 1990 ble hun nr 3 i verdenscupen i terrengsykling.

Anette er også med som instruktør i Learn2Ski. Hun får kun topp tilbakemeldinger. Kursing er noe Anette virkelig har teft for. Hun er pedagogisk og inspirerende!

Anette holder sykkelkurs i terreng i Oslo.

"Anette gjorde ein fomidabel jobb med ei gruppe der spranget var stort i byrjinga. Fint med personleg oppfølging. Takk til Anette for hennar positive haldning og motiverande lærdom!" Kristin, deltager.


 

Placeholder image

Njål

Njål er tidligere aktiv syklist både landevei og terreng. Han har faglig styrke med utdanning som C-trener i sykling og - ved siden av å være sportslig leder og trener for Learn2Bike - er Njål topptrener ved Olympiatoppen.

Njål har et glødende engasjement for å spre sykkelglede og få folk ut på sykkelen. Han er vant med å undervise sykling på de ulike nivåer. Uansett hvilket nivå man er på, blir man godt ivaretatt og lærer mye innen sykling.

Njål holder sykkelkurs i terreng og landevei i Oslo.