Logo Learn2Bike med lenke til forsiden

Landevei-sykkelkurs for aktive mosjonister

Kveldskurs

Kun 4-7 pers. i gruppen

3 kvelder á 70 min.

Pris 1650,-

       

 

 

       

Løpern-kurs Sognsvann


For hvem

Dette er kurset for deg som er vant med å sykle som trening, og har lyst til å utvikle deg som syklist. Du ønsker å forbedre deg teknisk og få mer ut av trening, eventuelt også konkurranser.

Mål for kurset
Du vil etter endt kurs ha et godt tråkk i ulikt terreng, være tryggere i felt og kjenne til ulike treningsformer på sykkel. Dermed få bedre utbytte av trening og gode resultater i konkurranser.

Utstyr
Ta med din egen sykkel og sykkelsko. Hjelm er påkrevd.


Program for kurset


Kveld 1
Sittestilling
Teknikk tråkk
Teknikk motbakke

Kveld 2
Intro intervall
Intro styrketråkk
Teknikk utforkjøring
Teknikk spurt

Kveld 3
Taktikk i ritt
Gruppesykling i ritt
Utstyrsvalg ift ytre forhold
Mat og drikke

Antallet deltagere

Maksantallet på hver kursgruppe er 7 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir det 2 kvelders kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere. Helgekurs tilsvarende.


Ved sykdom

Er du syk og sender oss en legemelding så skal vi hjelpe deg spesielt med å få en gjennomgang av det du mistet på den kurskvelden du var syk. Du sender sykemelding til info@learn2bike.no.

Det er ikke anledning til å melde at man er syk og kreve pengene tilbake.


Skader

Learn2Bike står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.


Bytting av kurs

Det er mulig å bytte kurs inntil en uke før kursstart. Da sender du en mail til info@learn2bike.no med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.


Du finner veibeskrivelse til alle kursstedene, her.

Ta en titt innom denne siden før kursstart, slik at du er trygg på at du vet hvor du skal møte opp. Kom gjerne i god tid før kursstart.

Kveldskurs