Logo Learn2Bike med lenke til forsiden

Privattimer

Privattime

40 minutter. Pris 1200
2 pers 1600 kr / 3-4 pers 2100 kr

Dobbelttime

80 minutter. Pris 2100 2 pers 2800 kr / 3-4 pers 3800 kr

Placeholder image


Privattime er for alle som som ønsker bedre teknikk og vil ha instruktøren "for seg selv".

Varighet
En enkelttime varer i 35 minutter. Passer fint når man er en deltager.
En dobbelttime varer i 70 minutter. Passer når man er to eller tre.

Husk at privattimer er intensivt. 35 minutter kan virke kort, men det er "mye på en gang" hvis man kun er en.

 

Kan man være flere? Du kan komme alene eller sammen med en til to andre. Det er viktig at du i påmeldingen fyller ut for om dere blir 1, 2, 3 eller 4 deltagere. Er dere en gjeng på fem eller flere? Da blir det gruppe-opplegg dersom dere vil ha eget kurs. Se link.

 

Hvis du har lyst til å ha samme instruktør hver gang så setter du deg opp samme ukedag og sted, så kan du ha samme instruktør hver gang. Legg inn i et felt i påmeldingen ved neste gangs registrering, dersom du ønsker en bestemt instruktør som du har hatt tidligere.

 

Vi matcher deg til riktig instruktør basert på stilart og nivået og den stilarten som du velger i påmeldingsskjemaet.

 

Programmet for privattimen velger du helt selv som deltager. Hvis du stiller "åpent", så vil instruktøren komme med forslag til en teknisk gjennomgang på ca 10 minutter og så bruke resten av privattime til å følge deg opp på øvinger, der du får tilbakemeldinger på hvordan du løper og tilpassede arbeidsoppgaver.

Antallet deltagere

Maksantallet på hver kursgruppe er 7 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir det 2 kvelders kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere. Helgekurs tilsvarende.


Ved sykdom

Er du syk og sender oss en legemelding så skal vi hjelpe deg spesielt med å få en gjennomgang av det du mistet på den kurskvelden du var syk. Du sender sykemelding til info@learn2bike.no.

Det er ikke anledning til å melde at man er syk og kreve pengene tilbake.


Skader

Learn2Bike står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.


Bytting av kurs

Det er mulig å bytte kurs inntil en uke før kursstart. Da sender du en mail til info@learn2bike.no med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.

Se vår kursstedbeskrivelse. Her finner du både veibeskrivelse og oppmøtested. Link.

Oversikt over privattimer

Oversikt over dobbelttimer - 80 minutter